VI UTVIDER!

Det går unna hos oss om dagen og vi har i løpet av 2017 nesten doblet antall ansatte i byrået.

Mange nye store salgskunder gjør at vi nå har åpnet kontor i Stavanger, Bergen, Trondheim og Kristiansand, i tillegg til vårt hovedkontor i Oscars Gate i Oslo.

 

"Det er en voldsom etterspørsel etter våre tjenester om dagen og det er utrolig gøy", sier Rådgiver og Partner i selskapet Martin Ryssdalsnes. "Mange kunder sliter med å nå frem til kundene i et uoversiktlig mediebilde og kommer til oss for å øke kundetilgangen. Gjennom fysisk tilstedeværelse på steder med mange mennesker rekrutterer vi mange tusen kunder i måneden for ulike kunder innenfor bank, telekom, helsekost, media og humanitære organisasjoner. I tillegg til direktesalg tilbyr vi helhetlige kommunikasjonskonsepter for våre kunder, noe som gjør at vi både kan lage kreative kampanjer samtidig som vi garanterer kundene økt salg gjennom målbare aktiviteter. Dette er en kombinasjon som vi har fått veldig god respons på den siste tiden", sier Ryssdalsnes.

 

Vi vil i løpet av høste åpne kontor i Vestfold og Nord-Norge slik at vi er godt rustet for å gjøre landsdekkende salgskampanjer for våre kunder.

 

Ekspansjonen medfører at vi har et stort behov for sultne selgere. Er du på utkikk etter en spennende jobb med høy inntekt i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen eller Trondheim så kan du ta kontakt med ann-charlotte@concom.no