Finn-annonse Burre Bi

Finn-annonse Burre Bi søker nye arbeidsgivere!

Vi er så heldige å få jobbe med Honningcentralen. Bier er utrolig viktig for pollinering og vi søker på vegne av Burre Bi flere selvstendige birøktere gjennom en stillingsannonse på finn.no; Vil du bli birøkter og sjef for 60 000 flittige arbeidere?

 

Honningcentralen har med produktet "Ekte Honning" et av de mest ikoniske produkter i Norsk dagligvare. «Blikkboksen» feirer 90 år i år med et uforandret design siden det ble lansert i 1927 og designet er med på listen over beste Norske design de siste 100 år. Honningcentralen holder til på Kløfta og tar imot, driver produksjon, produktutvikling, markedsføring og salg av honning på vegne av sine medlemmer.

 

Honningcentralen SA er medlem av Norsk Landbrukssamvirket og er eid og styrt av ca 1000 andelseiere/birøktere gjennom et styre. Honningcentralen selger sine produkter gjennom dagligvarebutikker, storhusholdning og industri. Har du lyst til å bli birøkter og levere honning til Honningcentralen kan du lese mer om dette her; Hvordan bli birøkter  Du kan følge Honningcentralen på facebook her: Honningcentralen.

 

 

Rådgiver; Morten Sandberg

Prosjektleder: Ida Andrea Aspelund